Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι.


Το θυμόμαστε οι παλαιότεροι από την δικτατορία, όταν τα όργανα της τάξης προστάτευαν με σκληρό τρόπο μια παράνομη εξουσία. Το σύνθημα όμως σήμερα με δημοκρατία κατάντησε μόδα και καρικατούρα. Το επαναλαμβάνουν διαδηλωτές-επιδρομείς, πολλά χρόνια τώρα, στις συχνές επιδρομές τους για την κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων! Το λένε με δικά τους λόγια χούλιγκαν και μπαχαλάκηδες. Ακόμα, οι ‘αντικειμενικοί ‘ σχολιαστές των δελτίων, μπροστά στα μάτια μας, δεν βλέπουν τους ροπαλοφόρους διαδηλωτές να χτυπούν τους μπάτσους γιατί τους εμποδίζουν να μπουν στη βουλή ή σε κάποιο υπουργείο. Γίνονται στόχος εκατοντάδων βομβών μολότοφ σε ταραχές, αλλά και κατηγοριών για το παραμικρό. Έχουν καταντήσει σάκος του μποξ γιατί φαίνεται ότι εκπροσωπούν την εξουσία. Αλλά ξεχνάμε ότι εκτελούν εντολές, που εντέλει εκπορεύονται από εμάς τους ίδιους που ψηφίζουμε. Ξεχνάμε ότι τους πληρώνουμε για να κάνουν τη δουλειά τους, δηλαδή για να μας προστατεύουν.
Δεν είναι άγιοι, όπως κανένας χώρος δεν έχει αγίους. Πολύ περισσότερο σε αυτό το διεφθαρμένο κράτος και σε αυτή την παράλυτη κοινωνία που ζούμε. Ίσως μάλιστα αυτοί να είναι, λόγω συνάφειας, περισσότερο επιρρεπείς στη διαφθορά. Όμως αυτή η μονόπλευρη στόχευση στο όνομα μιας επικρατούσας αριστερής ή αντιεξουσιαστικής προοδευτικότητας είναι και άδικη και γελοία.
Η δολοφονία των δυο παλικαριών αυτές τις μέρες συγκλόνισε το πανελλήνιο. Κάποιοι βέβαια προσπαθούν μίζερα να βρουν λάθη και παραλείψεις επιχειρησιακές. Οι ίδιοι θα μιλούσαν για ευθύνες αν τα παιδιά ‘έκοβαν το γκάζι’, όπως είπε χαρακτηριστικά ένας συνάδελφός τους, χάνοντας έτσι την καταδίωξη και γλιτώνοντας τη ζωή τους. Όχι ότι δεν πρέπει να εξεταστούν όλα, αλλά άλλο είναι το κύριο:
Ο κόσμος που συρρέει στον τόπο της θυσίας τους και αποτίνει φόρο τιμής έχει καταλάβει πλέον ότι ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου